Egy kis agymosás, hogy tisztán láss!

Ez tényleg semmi több csak pár szó a "Való Világon" nevelkedett mai fiatalokhoz...
Miért kell ilyen megjátszott szennyeket -a műsort és a benne lévő embereket- annyira isteniteni? Hogyha ők kiköpnek valamit a szájukon akkor azt már te egyből lenyeled és ráköpöd valaki másra... és ez majd igy terjed egészen addig amig kinem köpnek valami mást...
Igen kiköpik mert ez a magyar média egy hányadék, tényleg köpni való. SP-vel meg a többi meleg celebbel együtt felgyújtanám az egész RTL Klubot, TV2-t és VIVÁt ahol ilyen szarságokat adnak. Egyedül ezeken csak pár műsor jó mint mondjuk a Híradó... Bár az is tele van szennyel... Voltak a Csillei bányászok... Na melyikőtök tudná megmondani hogy az hol is van? Meg mondjuk engem az se nagyon érdekel hogy Kiszel Tünde kiszedi a szemöldökét és ruhát csinál magának belőle. Komolyra forditva a szót tényleg semmi értelmét nem látom annak hogyha olyan országokról kapunk hírt ami azt se tudjuk hogy hol van. Meg miért kell mindig a TéVé és a számítógép előtt punnyadni emberek? Mennyetek ki a picsába erdőbe vagy valahova túrázni... vagy ez a XXI. században már ciki? Tényleg inkább e helyett járjatok kocsmába meg plázába és nézegessétek a sok szarságot hogy mikor éppen mi a divat... Nevesd is ki azt aki nem hord szűk nadrágot férfi létére és nem nuzi mert a lakosság nagyrésze már divatból homoszexuális... Nevesd ki azt az öreg nénit aki csak annyit kért tőled hogy menny el neki a sarki boltba venni egy kenyeret mert várja az unokáját az iskola előtt és hagyd ott őt de a pénzt vedd el... Nevesd ki azt az embert aki nem ért számítógéphez... Nevesd ki az etiópokat mert nekik egy hónapra nem jut annyi amennyit te jól lakottan kidobsz a szemetesbe... Nevess ki mindenkit akit jobban érdekel a National Geographic mint a VIVA... Nevess ki mindent ami nem divatos és ami miatt könnyen kapsz pénzt még dolgoznod sem kell érte...
Na erre tanit a média, hogy nézz le mindenkit hogy ne vegyel szerszámot a kezedbe mert még letörik a körmöd amit 2 perc alatt növesztettél a műkörmösnél, hogy nézz le mindenkit bűntudat nélkül.
Remélem még vannak értelmes emberek ebben a világban akik rádöbbennek arra hogy nem jó az amit csinálnak és nem vissza felé kéne fejlődni hanem oda figyelni a történelem és többi órán hogy tudd hogy mi is van körülötted, és a híreket nem a TéVéből szívják ki hanem műveltebbek és ujságot olvasnak. Szeretném azt látni amikor a fiatalok nem azért járnak a plázába hogy nézzenek "cukcsi" dolgokat hanem azért hogy felgyújtsák, szeretném azt látni amikor a fiatalok meg tanulnak írni interneten is és nem kell majd rövidíteniük és értelmetlen szavakat kitalálni nincs szükség újabb nyelv újításra, szeretném azt látni amikor a lányok vásárlás közben nem azon gondolkodnának hogy abban a nadrágban mennyien nézik meg a seggét aztán meg majd nyíg apucinak hogy berángatták egy bokorba 6an és megerőszakolták, szeretném én azt látni amikor discoban nincsennek részegek sem drogosok, szeretném azt látni amikor egy srác nem úgy udvarol egy lánynak hogy "szűz vagy még?", szeretném én azt látni amikor a mai fiatalok nem úgy választanak társat hogy ki elégíti ki jobban hanem hogy mennyire szereti azt az embert, szeretném én azt látni amikor az iskolában egy diák sem áll terror alatt, szeretném én azt látni amikor a diákok órán csendben odafigyelnek nem pedig ordibálva mondják el a másiknak hogy hogykéne el ógni, szeretném én azt látni amikor a gyerekek már egy héttel előtte készülnek az összes nemzeti ünnepre.
Ebben a világban valaki ezt el tudja olvasni, vagy talán túl sokat írtam?

Ha te ezt 17-18 esetleg több idősen nem látod át akkor vedd úgy hogy egy 14 éves GYEREK értelmesebb nálad.
Viszont hogy ha ezt a pár dolgot te is átlátod akkor terjeszd és talán újra össze tudunk hozni egy értelmes nemzetet ebben az országban.

Kúltúra